11 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Man die agente sloeg en vrouw mishandelde gaat cel in

Geplaatst op: 22 januari 2021

Een 63-jarige Sluziger heeft donderdag een celstraf opgelegd gekregen van 270 dagen, waarvan 100 dagen voorwaardelijk. Hij heeft zijn voormalige vrouw en een agente mishandeld.

De problemen met de geboren Groninger begonnen afgelopen zomer. Tijdens een rit ondervond een taxichauffeur problemen met de betaling van zijn passagier. Volgens getuigen molde hij in Heino een spatscherm, dreigde hij de nek van de chauffeur te breken en belaagde hij een agente met een afgepakte wapenstok. Hij kreeg daarop de volle laag pepperspray. Zelf was de man zich van geen kwaad bewust tijdens de zitting. “Ik haalde een doosje sigaren en toen ik terugkwam van het pompstation kreeg ik een lading pepperspray in m’n gezicht. Ik heb op geen enkele wijze geweld gebruikt”, vertelde verdachte tijdens een eerdere zitting.

De man zat vanwege die mishandelingen een poosje in de cel. Toen hij thuis kwam wilde zijn ex hem niet binnenlaten waarop hij haar mishandelde. Een buurtbewoner schrok van de situatie en klom in zijn ondergoed over de schutting om zijn buurtgenoot uit de handen van haar ex te helpen. Voor deze situaties moet de zestiger dus brommen. De opgelegde straf is gelijk aan de eis die de officier van justitie eerder op tafel legde.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice