4 maart 2021 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

IJsbuggy’s op Belterwiede

Geplaatst op: 13 februari 2021

Vanmorgen om 07.00 uur vroor het nog zeker tien graden, maar toch kwamen de eerste ijsbuggy’s al naar de Ronduite tussen Zwartsluis en Giethoorn om te genieten van de spiegelgladde ijslaag

“Bijzonder was dat er uit heel Nederland, waaronder mensen uit het Brabantse Roosendaal, met ijsbuggy’s aan het zeilen waren. Normaliter doen ze dit in de zomer op het strand. Maar het ijs op de Belter was van een dergelijke goede kwaliteit dat ze naar de Kop van Overijssel waren gekomen. Rond 8.00 uur was het parkeerterrein geheel vol en werden vervolgens de bermen gebruikt als parkeerplaatsen”, vertelt fotograaf Henk Kuik, hij was ter plekke.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice