5 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Eerste bedrijfshypotheek afgesloten bij Boudesteyn

Geplaatst op: 15 februari 2021

Gerjan Kronenberg (l) en Pascal ten Berge voor het bedrijfspand.

(Adv.) Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een bedrijfspand kopen of laten bouwen? Of heeft u al een zakelijke hypotheek, maar wilt u deze oversluiten tegen een lagere rente? Boudesteyn zelfstandig adviseur RegioBank kan u helpen de mogelijkheden en voorwaarden in kaart te brengen.

SmartAV heeft recentelijk een bedrijfspand aangekocht via de Boudesteyn bedrijfshypotheek. “Boudesteyn neemt alles uit handen en dat is precies wat je als ondernemer wilt. Alles is tot in de puntjes geregeld!”, aldus Pascal ten Berge van SmartAV. Dit jonge bedrijf heeft een ruime ervaring op het gebied van audiovisuele installaties, met name voor het MKB, die helpt bij de selectie, installatie en optimale afstemming van beeld, geluid en multimedia. Met behulp van de bedrijfshypotheek van Boudesteyn zelfstandig adviseur RegioBank in Zwartsluis vinden de werkzaamheden inmiddels plaats vanuit een prachtig bedrijfspand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op via 038-3859393 of info@boudesteyn.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice