10 mei 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Active creations

Werkzaamheden aanbrengen asfaltdeklaag N334 uitgesteld

Geplaatst op: 18 maart 2021

Komend weekend wordt er géén deklaag aangebracht op de N334. Dat laat aannemer KWS Infra weten: “Helaas zijn wij genoodzaakt om dit uit te stellen. Dit komt door een te lage temperatuur. De aanvankelijk geplande werkzaamheden gaan dus niet door. De werkzaamheden worden naar verwachting eind maart uitgevoerd.”

Het bedrijf schrijft in een persbericht: “Als KWS de deklaag nú aanbrengt is het risico op een slechte kwaliteit van het asfalt te groot. Daarom stellen we de werkzaamheden uit. We gaan deze werkzaamheden aan de N334 combineren met het werk aan de N331. Dit, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. Door de werkzaamheden nog in maart uit te voeren voorkomen wij dat een deel van Zwartsluis, na de mogelijke opheffing van de avondklok, alsnog wordt beperkt door de werkzaamheden.”

De N331 en de N334 zijn met uitzondering van de kruising bij de Coop en de kruising Buitenkwartier afgesloten vanaf vrijdag 26 maart 18.00 uur tot en met zaterdag 27 maart 23.00 uur. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Het lokale verkeer kan via gemeentelijke wegen omrijden. KWS vult aan: “Woont u bij de Nieuwe Sluis? Dan kunt u met de auto alleen over het fietspad van en naar Hasselt rijden. Fietsers en voetgangers kunnen over het fietspad van en naar het centrum van Zwartsluis.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice