2 mei 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Programma online feestweek Oranjevereniging

Geplaatst op: 24 maart 2021

De Oranjevereniging heeft dit jaar een online feestweek georganiseerd. In aanloop naar Koningsdag worden diverse activiteiten gehouden. 

Te beginnen op vrijdag 23 april. Dan start men met ‘Heel Zwartsluis Bakt’. De winnaar maakt kans op een exclusieve hotelovernachting voor twee personen. Bakkers kunnen hun baksel inleveren en een deskundige jury zal deze gaan beoordelen in een online liveshow. Meer? Klik hier.

Op zaterdag 24 april gaan de beste 30 cupcakebakkers aan de slag bij Van Dijk Bakery. Op 12 april krijgen alle basisschoolkinderen namelijk een ‘cupcake starterspakket’. De kinderen met de lekkerste, mooiste en beste cupcakes mogen 24 april een exclusieve workshop volgen. Meer? Klik hier.

Op zaterdagavond 24 april is er een online Oranjequiz. Aanmelden kan uiterlijk tot 19 april. Mister Smart uit Meppel zorgt voor de presentatie en de quiz duurt ongeveer twee uur. Meer? Klik hier.

Maandagavond 26 april is een grote online bingo. Kaarten worden tegen die tijd verkocht via het Dorpsplein. Ook dit jaar zal de bingo gepresenteerd worden door het in Zwartsluis wereld beroemde bingo duo Yvonne Kisjes en Martin Withaar, gezelligheid verzekerd dus. Meer? Klik hier.

Wat is Koningsdag zonder muziek? Onmogelijk! Dus de Oranjevereniging ging op zoek naar een goed alternatief voor 27 april. Vanaf 14.00 uur zullen verschillende wagens door het dorp rijden waarop live muziek wordt gemaakt. Jan Rijke en Harold van de Velde zullen gaan optreden en het gehele dorp voorzien van muziek.

Een Koningsmiddag vol met plezier? Dat kan! Voor de kinderen is er dit jaar een gezellige puzzeltocht georganiseerd rondom de Berkenlaan. Tussendoor lekker een glaasje ranja en voor de papa’s en mama’s is er koffie. Opgeven? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@oranjeverenigingzwartsluis.nl onder vermelding van ‘aanmelding puzzeltocht’. Het evenement start om 14.00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice