5 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Coronaproof paaslunch voor kinderen van De Aremberg

Geplaatst op: 1 april 2021

De coronamaatregelen hebben OBS Aremberg er niet van weerhouden om het paasweekend op een feestelijk en lekkere manier in te luiden. De school heeft volledig coronaproof een paaslunch gehouden.

Lekkere broodjes, gekookte eieren, het was vanmiddag allemaal aanwezig in de lokalen van groep 1 tot en met 8. Natuurlijk liep het door de coronamaatregelen allemaal net even wat anders dan normaal. Ouders mochten helaas niet helpen en ook moest iedereen zijn eigen beleg meenemen. Maar het was er niet minder gezellig om en het zorgde voor veel variatie op de lunchbordjes.

“Laten we met z’n met z’n allen kijken naar wat wél kan, in plaats van wat we allemaal moeten laten”, aldus Leendert Kroes, de directeur van de Aremberg. “De kinderen moeten door de maatregelen al zoveel leuke activiteiten missen. Dus we hebben er met z’n allen voor gezorgd dat de Paaslunch op een veilige en verantwoorde manier gewoon door kon gaan.”

Met volle buikjes startten de kinderen met het middagprogramma, die ook veel klassen in het teken stond van Pasen met heel veel proefjes met eieren. De volgende activiteit die op de Aremberg gepland staat zijn de Koningsspelen. “Hier gaan we ook weer een coronaproof feestje van maken”, aldus de directeur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice