23 september 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Voetbaldagen DESZ gezellig en sportief verlopen

Geplaatst op: 30 april 2021

Reportage: Henk Kuik

Voor de negende keer in successie werden bij DESZ in de voorjaarsvakantie de Voetbaldagen gehouden. Ongeveer 80 jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar kregen op de woensdag, donderdag en vrijdag  trainingen en werden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Tussentijds was er in de pauzes limonade en tussen de middag werd er geluncht. In verband met het corona virus vond dit laatste plaats op diverse plaatsen in het DESZ gebouw.

Hing er in vorige jaren een mooi voetbaltenue in de kleedkamers, nu kwamen de deelnemers op de woensdagmorgen in prachtige oranje/witte voetbalplunje naar de club. Kende de woensdag prachtige zomerse weersomstandigheden, op de donderdag was het daarentegen gedurende bijna de gehele dag regenachtig. Op de slotdag waren de weersomstandigheden heerlijk om te voetballen en was er voor de deelnemers en begeleiding een kroket of heerlijke frikandel tijdens de lunch.

Aan het slot van de vrijdagmiddag werden er penalty’s genomen op keeper Sem Boerhof. Voor de winnaars was er een mooi prijsje. Ook was er een prijs voor de beste deelnemers van de onderlinge voetbalcompetitie.

Deze uitslagen waren als volgt:

Onderlinge competitie: Onderbouw: 1.Fedde ten Berge; 2e Lucas Moorman; 3e Maeson Hoekman.

Bovenbouw: 1e Bryan Post; 2e Boris de Jonge; 3e Joey Snijder.

Penalty bokaal: Onderbouw: Rosa van Dijk. Bovenbouw: Chieljan Bosch.

Na afloop was er voor iedere deelnemer een mooi deelnamecertificaat, een prachtige DESZ handdoek en een heerlijk ijsje. De wedstrijden werden mogelijk gemaakt dankzij de vele vrijwilligers op het veld en bij de catering en de medewerking van Horeca Centrum de Albatros, Koos Slurink Watersport, Regio Bank/ NH 1816, Snoepers, Coop Luuk Kleine en Drukkerij Kuiper.

De algehele leiding was in handen van Lars Visser en Gerjan Kronenberg, die zeer tevreden waren over het verloop van de voetbaldagen en al grootse plannen hebben voor de 10 editie in 2022.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice