16 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Vrijwilligers NLDoet maken tuinzitje bij De Schans

Geplaatst op: 28 mei 2021

Het welzijnsteam van het woonzorgcentrum De Schans heeft de grote landelijke vrijwilligersactie NLdoet van het Oranjefonds aangegrepen om op vrijdagmorgen een tuinzitje te maken.

Hier kunnen de bewoners lekker even buiten zitten en waar ook af en toe een gezellige BBQ kan worden gehouden. Verder kunnen er zingevende prikkelende activiteiten worden georganiseerd rondom tuinieren, een moestuin en bovenal een fijne plek waar bewoners met elkaar of met familie heerlijk kunnen genieten in het zonnetje.

Het tuinzitje werd gemaakt in samenwerking met de dagbesteding Oranjeborg te Havelte die bloembakken in elkaar hebben getimmerd en met het bedrijf Zehnder te Zwolle die hebben geholpen bij de aanleg van de tuin. Nadat de klus klaar was vond er nog een ‘officiële’ opening plaats met het doorknippen van een lint.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice