16 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Urkers nemen afscheid van Zwartsluis én Vispaviljoen

Geplaatst op: 29 mei 2021

Fotoserie: Jan van Kleef

Vandaag eindigde na 20 jaar het ondernemersavontuur voor Arie en Meindert van het Urker Vispaviljoen. Klanten waren daarom van harte welkom bij de zaak om afscheid te nemen van de Urkers. Veel Sluzigers kwamen nog even om de hoek kijken om het duo alle goeds toe te wensen in de toekomst. Ook draaiorgel ‘De Parel’ uit Meppel was van de partij.

De heren willen beide wat anders gaan doen na twintig jaar een viszaak te hebben gehad. Meindert de Boer weet nog niet hoe zijn verdere loopbaan eruit gaat zien, Arie Noorloos gaat de pleegzorg in. Dion te Hennepe uit Emmeloord stond te trappelen om de zaak over te nemen en is daarom vanaf komende week officieel de nieuwe eigenaar van de viszaak.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice