22 juni 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

SAR Nederland wenst nieuwe boot

Geplaatst op: 28 juni 2021

(Ingezonden) SAR Nederland is een vrijwilligersorganisatie die samen met andere hulpverlenende instanties zoals politie/kustwacht, KNRM en brandweer zoeken naar vermiste personen. Samen met onze partner 112-water kunnen we op efficiënte manier de wateren doorzoeken met meerdere sonarboten. Al onze medewerkers zijn  vrijwilligers, die allemaal hun eigen expertise inbrengen en gebruiken om vermiste personen te vinden. Denk daarbij onder andere aan quadrijders, dronepiloten, hondengeleiders, metaaldetectoristen.

Onze ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen die door politie en/of familie kunnen worden ingezet bij gecoördineerde zoekacties naar vermisten op het water en/of land. Door onze transparantie, expertise, kennis en gedrevenheid hebben wij een grote meerwaarde bij het zoeken naar vermisten.

Wij hebben een grote wens om een nieuwe boot te verkrijgen en wel een Summerfun 365. Deze boot zal een grote aanwinst zijn en inzetbaar in kleine wateren, grachten en meren. De boot is geschikt voor onze sonar-apparatuur. Wij willen u vragen om onze wens in vervulling te laten gaan, zodat wij ons werk op een correcte manier kunnen voortzetten. Uw bijdrage zowel groot als klein, betekent hulp voor iedereen die vermist wordt en hulp voor de familie die in onzekerheid zit.

https://www.doneeractie.nl/sar-nederland-wenst-summerfun-365-boot/-53972

Namens SAR Nederland onze hartelijke dank en een diepe buiging voor uw steun!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice