16 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

ZvZ zwemt Active Creations Clubkampioenschappen

Geplaatst op: 2 juli 2021

Julian Hansman uit Belt-Schutsloot en Emmelien Smelt zijn de snelste zwemmers van Zwemvereniging Zwartsluis. Dat bleek vanavond tijdens de Active Creations Clubkampioenschappen die de vereniging hield in De Kragge.

In verschillende leeftijdscategorie├źn streden de zwemtalenten tegen elkaar. Het was voor velen de eerste wedstrijd van dit jaar. Nadat per leeftijdsgroep de prijzen waren uitgereikt, bleek dat Hansman de snelste man van ZvZ is. Smelt wist de beker in de wacht te slepen omdat ze het snelste was bij de dames.

Na de zomervakantie start ZvZ iedere woensdag- en vrijdagavond weer met trainingen. Jong en oud is welkom om een keer mee te zwemmen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice