23 september 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Nieuw bij Sluuspoort: kilometers maken op de step

Geplaatst op: 15 juli 2021

Sluuspoort introduceert een nieuwe activiteit. In de zomermaanden kunnen bij het centrum aan de Handelskade namelijk steps worden gehuurd. Tegelijkertijd wordt een speciaal steparrangement aangeboden, waarmee enthousiaste steppers routes door Zwartewaterland en een deel van Steenwijkerland kunnen afleggen.

De activiteit is opgestart in samenwerking met Marko Los uit Hasselt. Hij heeft ervoor gezorgd dat er bij Sluuspoort continu zes flitsende gele steps klaarstaan om gehuurd te worden. Het zijn lichtgewicht steps, waarop het makkelijk steppen is en welke zijn voorzien van zowel een voor- als een achterrem. Belangstellenden kunnen de steps voor een dag of een dagdeel huren.

Wie kiest voor het huren van een step kan zelf een route uitstippelen. Maar om het steppen extra interessant te maken heeft Sluuspoort een arrangement samengesteld, waarbij keus is uit drie routes door Zwartewaterland en één door een deel van Steenwijkerland. Deze routes variëren in lengte van vijf tot ruim twintig kilometer. Wie kiest voor dit steparrangement krijgt bij de routekaart een bon aangeboden, waarmee men afhankelijk van de gekozen route bij De Kaaihof in Genemuiden, Onder de Luifel in Hasselt of Het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster terecht kan voor koffie, gebak en een ijsje.

De steps kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gehuurd. Ook grotere groepen kunnen gebruik maken van de steps. In dat geval kunnen meerdere steps worden geleverd. Belangstellenden doen er, om teleurstelling te voorkomen, verstandig aan vooraf te reserveren.
Voor informatie en/of reservering: Sluuspoort, Handelskade 25, Zwartsluis, T.  038-3866555.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice