19 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Kantine DESZ klaar voor officiële opening

Geplaatst op: 30 augustus 2021

Zaterdag 4 september om 13:00 uur vindt de officiële opening plaats van de vernieuwde kantine van S.V. DESZ. De openingshandeling wordt verricht door het jongste lid van de vereniging samen met het oudste erelid van de club.

De kantine van DESZ heeft een ware metamorfose ondergaan. Het verouderde onderkomen van de club is volledig gestript en voorzien van een compleet nieuwe inrichting.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt en mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers en lokale bedrijven is het gelukt om alles op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. Volgens de eerste bezoekers mag het eindresultaat er zijn. Een ruime kantine die volledig aan de wensen van deze tijd voldoet en waar alle Sluzigers trots op kunnen zijn.

De vereniging uit Zwartsluis viert woensdag 1 september tevens haar 75e verjaardag. Omdat de huidige situatie nog geen ruimte biedt voor uitbundige en grootschalige festiviteiten is het geplande jubileumfeest doorgeschoven naar 2022. Wel wordt zaterdag op een feestelijke manier stilgestaan bij deze mijlpaal.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice