27 april 2024 Gebruikers online: 65
Agenda
Active creations

Esclusa hoopt weer op grote deelname Spooktocht

Geplaatst op: 7 oktober 2021

Jeugdsoos Esclusa houdt een Spooktocht voor jongeren uit Zwartewaterland. Ongeveer zes jaar geleden had de Soos hierbij een recordaantal deelnemers: 110 jongeren werden de stuipen op het lijf gejaagd in het oude Agnieten College, tijdens de tweede editie van de spooktocht waren er maar liefst 105 jongeren aanwezig. Op 22 oktober staat weer een editie op de kalender.

Dit jaar vindt de tocht wederom plaats rondom het voetbalveld van DESZ en dus dichtbij het gebouw van Esclusa. De eerste groepjes beginnen rond 19:30 met de tocht. De groepjes bestaan uit maximaal 4 jongeren. Jongeren vanaf 11 tot 15 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze spooktocht. Voor de jongere kinderen kan het handig zijn dat er een begeleider/ouder meeloopt.

Op deze route staan verschillende spoken verstopt om de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Esclusa is als organisatie hartstikke blij dat deze activiteit weer plaats kan vinden. “Ons meest bezochte activiteit is de spooktocht, jongeren uit Zwartsluis vinden het super leuk om de spanning te voelen en mee te maken “ aldus Noa Visscher vrijwilliger van de Jeugdsoos.

Echter is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die mee zouden willen doen als spook bij deze avond. Mocht u/jij dit nou leuk vinden neem dan contact op met Tom Kisjes via 06-33 35 06 27.

Deze avond kost €3,- p.p. Hierbij krijgt de jeugd een zakje chips en wat drinken. Voor de activiteit hoef je je niet op te geven.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice