1 maart 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Bijzondere Sint Maarten voor kinderen in Buitenkwartier

Geplaatst op: 11 november 2021

Wat stonden ze weer vrolijk te zingen aan de deuren, de kinderen op deze mooie Sint-Maartensavond.

Inmiddels staan bewoners van het Buitenkwartier bekend om hun ludieke acties. Ook nu wisten sommige bewoners mooi in te spelen op de actualiteit: Met een heuse snoepgraai-emmer die via een streng kerstverlichting uit het raam werd gehangen, konden de kinderen hun welverdiende lekkernijen krijgen, terwijl de bewoners van het huis op de foto hun afstand konden bewaren. Méer dan anderhalf meter in tijden van goed oppassen; en toch nog gezellig.

De dochter van de bewoners nam de honneurs waar en liet – als was ze Rapunzel- steeds tot haar eigen grote  plezier het emmertje zakken bij het horen van een volgend Sintmaartens-koortje. En met een huis dat verder vrijwel geheel duister was, was de streng verlichting die steeds langzaam naar beneden kwam, gecombineerd met de prachtige lampionnetjes, een lust voor het oog. Het leverde in elk geval dit prachtige plaatje op.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice