11 augustus 2022 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Meidenteams van Pegasus slepen kampioenschap in de wacht

Geplaatst op: 23 december 2021

De teams Meiden A en Meiden C1 van volleybalvereniging Pegasus zijn in de eerste helft van de competitie kampioen geworden.

Het MA team, bestaande uit: Maud, Romee, Carlijne, Silke, Lela, Fleur en Kaylin, is onder leiding van trainer/coach Jan Kruimer na het spelen van 7 wedstrijden en 29 punten behaald te hebben, kampioen geworden in de 2e klasse. Helaas mocht de laatste competitiewedstrijd, vanwege corona niet meer gespeeld worden. Echter de behaalde score kon door de nummer 2 niet meer gehaald worden, waardoor Pegasus MA nummer 1 in de poule is geworden. Opnieuw een mooie prestatie van dit team, die al sinds de meiden volleyballen samen spelen. Met het behalen van het kampioenschap promoveert het team naar de eerste klasse in de voorjaarscompetitie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice