23 mei 2022 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

OM: ‘Zwaaien met kapmes in Vollenhove is poging tot doodslag’

Geplaatst op: 18 januari 2022

In verwarde toestand zwaaide een 20-jarige man uit Vollenhove met een kapmes richting zijn stiefvader. Hoewel het slachtoffer zegt niet geraakt te zijn, spreekt de officier van justitie van een poging doodslag.

Een arrestatieteam moest er op 10 juli vorig jaar aan te pas komen om de 20-jarige J.W. in zijn woonplaats Vollenhove aan te houden. De jongeman was aan de drank en drugs geraakt na drie overlijdens kort achter elkaar van onder meer zijn vader en beste vriend. Onder invloed haalde hij een machete tevoorschijn en stond er dreigend mee tegenover zijn stiefvader.

Lees hier het hele verhaal op Land Veno Actueel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice