16 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Tom Kisjes verruilt DESZ voor d’Olde Veste in Steenwijk

Geplaatst op: 28 januari 2022

Archieffoto Henk Kuik

Tom Kisjes heeft bij de Technische Commissie aangegeven dat hij komend seizoen de overstap maakt naar d’Olde Veste’54 in Steenwijk. Hij wil graag zijn ambitie om nogmaals hoofdklasse te kunnen voetballen najagen en deze club biedt hem deze mogelijkheid.

De ploeg uit Steenwijk staat op dit moment op de eerste plaats in de eerste klasse E. Tom debuteerde als 15-jarige in DESZ 1 en scoorde er gelijk flink op los, wat niet onopgemerkt bleef, want PEC Zwolle nam hem op in de jeugdselectie van onder 17. Na 2 jaar PEC Zwolle verkaste Tom naar VV Staphorst waar hij zich verder heeft ontwikkeld, maar het bleef voornamelijk bij invalbeurten en wedstrijden bij Staphorst 2.

Het seizoen erop koos hij voor een terugkeer naar DESZ en daar begon hij vanaf de start weer met scoren en dat is eigenlijk nooit gestopt. Vanaf 2019 is Tom niet alleen de goalgetter, maar ook onze aanvoerder die voorop in de strijd gaat. Met 114 officiĆ«le wedstrijden en 129 goals voor S.V. DESZ kan Tom fantastische statistieken overleggen en wij hopen dat hij bij d’Olde Veste’54 verder gaat met waar hij goed in is: doelpunten maken.

“De reden van mijn vertrek is dat ik altijd de ambitie heb gehad om de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau. Na de positieve gesprekken met d’ Olde Veste en het weerzien met oud trainer Rob Nugter, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb altijd met veel plezier bij DESZ gespeeld en ben trots dat ik aanvoerder mocht zijn van het vlaggenschip. De hoogtepunten waren voor mij het kampioenschap in de derde klasse en de behaalde nacompetitie in de tweede klasse. Ik hoop het seizoen goed af te sluiten met het team, en met de vele wedstrijden op het programma is alles nog mogelijk”, aldus Tom Kisjes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice