Active creations

Gelijkspel voor DESZ, Beltigers onderuit tegen Steenwijk

Geplaatst op: 5 februari 2022

(Archieffoto Henk Kuik)

DESZ nam het vandaag in een oefenduel op tegen tweedeklasser Owios (OverWinnen Is Ons Streven) uit Oldebroek. In het Gelderse dorp kwam de thuisploeg na 36 minuten op een 1-0 voorsprong en met die tussenstand ging men ook de rust in. In de laatste tien minuten van de wedstrijd was het Danny Moorman die de 1-1 scoorde waarmee de wedstrijd werd bepaald.

VHK Sint Jansklooster heeft de competitie hervat tegen CSV’28 uit Zwolle. Op sportpark de Monnikenmolen stond de thuisploeg al binnen 35 minuten op een 3-0 voorsprong. Echter was in de 67e minuut niets meer over van die voorsprong. De gasten van CSV kwamen namelijk tot 3-3. De ploeg kwam dankzij Roy Rook met de schrik vrij. In de 72e minuut maakte hij de 4-3, dit bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Sportvereniging Belt Schutsloot’77 mocht het vandaag in de competitie opnemen tegen de Steenwijker Boys. Dat verliep niet zoals gewenst. Ondanks dat de Steenwijkers in de rust slechts met 0-1 voorstonden, liep dat na de pauze uit tot 0-4. Maikel Snel wist vlak voor het eindsignaal het enige doelpunt te scoren voor de Beltigers waardoor een 1-4 eindstand werd genoteerd.

In een oefenduel speelde Sportclub Genemuiden zaterdagmiddag zijn wedstrijd tegen de Broekster Boys uit het Friese Damwâld. Ondanks een 0-1 voorspring van de gasten in de 18e minuut, kwam Sportclub voor de rust al met een doelpunt op de proppen. Na de 61e minuut ging Genemuiden los en volgden al snel de 2-1, de 3-1 en tot slot in de 90e minuut de 4-1.