Agenda
Active creations

DESZ wint van Gorecht

Geplaatst op: 12 februari 2022

De heren van DESZ namen het vandaag op tegen het Groningse Gorecht. In een sterke wedstrijd was het Karlo Naberman die namens de Sluziger club de 0-1 scoorde na nog geen half uur te hebben gespeeld. Ondanks dat wedstrijd een nerveuze slotfase kende, gingen de drie punten mee naar Zwartsluis.

SV Belt Schutsloot stond in de competitie tegenover Blokzijl. In de eerste helft kwamen de Beltigers één keer tot scoren. Nadat de tweede helft in de streekderby tien minuten gaande was volgde de 0-2. Dat bleek ook de einduitslag.

NSC Nijkerk ontving zaterdagmiddag Sportclub Genemuiden. Vlak na het ingaan van de tweede helft zorgde Miedema voor de 0-1 in het voordeel van Sportclub. Ondanks de magere overwinning gingen er drie punten mee naar sportpark De Wetering.

VHK Sint Jansklooster vertrok naar Kampen. Daar kwamen de Kloosterse voetballers vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. De moeizame zegen tegen VV Kampen werd in de slotfase van de wedstrijd moeizaam veiliggesteld, eindstand 0-2.

De Hasselter spelers van Olympia’28 ontvingen in de Hanzestad de voetballers van VV Nunspeet. Na een kwartier volgde de eerste treffer voor de thuisploeg. De gasten van de Veluwe kwamen niet meer tot scoren, in tegenstelling tot Olympia. Die ploeg scoorde in de 74e minuut de 2-0 waardoor de punten in Hasselt bleven.