11 augustus 2022 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Nacht van Zwartsluis verloopt niet geheel vlekkeloos

Geplaatst op: 28 mei 2022

Gezelligheid alom vanavond in het centrum. Veel mensen prikten nog even snel een vorkje mee bij de horeca om vervolgens de Nacht van Zwartsluis tegemoet te zien. De Nacht kon al vroeg rekenen op een enorme toestroom aan bezoekers. Op drie verschillende podia werd het publiek getrakteerd op live muziek. 

Geheel vlekkeloos verliep de avond echter niet. Vlak voor middernacht ontstond er een vechtpartij. Vanwege dat incident werden vijf politieauto’s naar het dorp gestuurd. Ook zijn er vernielingen gepleegd aan een politieauto. Aanhoudingen bleven tot dusver uit. Rond 00:30 uur was de situatie onder controle.

Mogelijk zaterdag meer.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice