8 mei 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Active creations

Sluzigers blijken beste tennissers van Zwartewaterland

Geplaatst op: 27 juni 2022

De afgelopen week hebben tennissers uit Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt deelgenomen aan het jaarlijkse Zwartewatertoernooi die dit jaar werd georganiseerd door ’t Eerste Wittien uit Genemuiden.

Er werden dubbelwedstrijden gespeeld in zes verschillende categorieën. In de aanloop naar de finaledag werd er wisselend in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis gespeeld. Door het heerlijke weer, de gemoedelijke en sportieve wedstrijden was het nog lang gezellig op de terrassen van de 3 clubs.

Ook op de finaledag scheen de zon en werden finales op het scherpst van de snede gespeeld. Voor Zwartsluis was er een eerste en tweede plek in de dames dubbel 7 en een eerste plek bij gemengd dubbel 7.

“Een mooie prestatie die resulteerde in het winnen van de grote wisselbeker voor verenigingen. We zijn trots dat we hem mee naar Zwartsluis mogen nemen en hopen dat er volgende jaar nog meer teams meedoen aan dit leuke toernooi. Met dank aan de drie toernooicommissies maar vooral aan de organiserende vereniging ’t Eerste Wittien uit Genemuiden voor het zeer geslaagde en sportieve toernooi”, aldus het bestuur van LTC Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice