19 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Vier elektrische laadpalen bij CarProf Van Kesteren

Geplaatst op: 22 juli 2022

(Adv.) CarProf Van Kesteren aan De Kranerweerd kan elektrische en hybride rijders nu nóg beter van dienst zijn. Op de nieuwe locatie aan de Grote Kranerweerd heeft de universele garage alles in huis voor reparatie en onderhoud van elektrische en hybride auto’s. Ook staan er nu vier elektrische laadpalen, die iedereen kan gebruiken. “We zijn helemaal klaar voor de toekomst”, aldus Wimfried van Kesteren.

CarProf Van Kesteren maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk NexDrive. De werkplaats is volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren. Als erkend NexDrive-servicepunt zijn de monteurs opgeleid om te werken met alle systemen en elektrische delen van een wagen. Dat geldt voor ieder automerk.

Laadstation

Op de nieuwe locatie bevindt zich dus ook een elektrisch laadstation. Hier kunnen vier auto’s tegelijkertijd opladen tot 22 kilowatt. “Of je nu met brandstof of elektrisch rijdt; je bent bij ons op het juiste adres”, aldus Van Kesteren, doelend op het naastgelegen Vermeulen-tankstation. “Voor het elektrisch laden, rekenen we 45 cent per kilowatt. Iedereen is van harte welkom, ook als je geen klant bent bij ons.”

Wil je meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Of je elektrische auto of bedrijfswagen laten onderhouden of repareren? De specialisten van CarProf Van Kesteren staan voor je klaar. Ook heeft ‘de garage voor alle merken’ een mooi aanbod aan elektrische en hybride occasions.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice