18 mei 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Zwem4daagse in teken van 50 jaar zwembad De Kragge

Geplaatst op: 16 augustus 2022

(Foto: Jan van Kleef)

De Zwem4daagse wordt dit jaar gehouden van 22 tot en met 26 augustus. Stichting Zwembaden Zwartewaterland heeft voor dit jaar een thema verbonden aan het jaarlijkse evenement: 50 jaar zwembad De Kragge.

Vanaf maandag tot en met donderdag kan er gezwommen worden van 14.00 tot 21.00 uur en de vrijdag wordt gebruikt als inhaaldag. De zwemmers kunnen dan elke dag hun baantjes zwemmen. Volwassenen zwemmen 500 meter (20 banen) en de jeugd mag 250 meter (10 banen) afleggen. Na de vierde dag ligt er dan natuurlijk een medaille klaar voor de badgasten.

Dit jaar wordt er een volleybaltoernooi georganiseerd door Pegasus in samenwerking met de supportersvereniging DESZ. De zweefmolen wordt verzorgd door de familie Folkerts en verder zijn er weer tal van activiteiten in en rondom het zwembad, zoals een stormbaan, stuiverduiken, foto-booth en een buikschuifbaan. Ook valt er genoeg te consumeren, zo verkoopt De Kragge frisdrank, ijs en is er een tap aanwezig. De zwem4daagse zal op maandag plechtig geopend worden. Inschrijven kan alvast online.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice