21 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Sint Jansklooster ontwaakt voor ‘mooiste dag van het jaar’

Geplaatst op: 19 augustus 2022

Corsogroep PODB cq. de Brekers

Na een hele nacht te hebben doorgeprikt, zijn alle dertien dahliareuzen vertrokken richting Sint Jansklooster. Voor enkele groepen was het wel even billenknijpen toen het licht werd. Zo waren bijvoorbeeld de After Nero’s en Fun Fun nog tot halverwege de ochtend bezig om de creatie af te maken.

“De bloemen vielen dit jaar wat klein uit, waardoor je meer werk per vierkante meter hebt. Daardoor waren veel groepen wat later klaar dan van tevoren verwacht”, concludeert PR-man Egbert Lassche vrijdagochtend.

Hoeveel bezoekers er ongeveer komen, durft hij nog niet te zeggen. “Maar de voorverkoop ligt een stuk hoger dan andere jaren”, zo zegt Lassche. Dat is niet geheel onlogisch, want de COV hamerde de afgelopen maanden op online kaartverkoop. Het zorgt voor soepele doorstroom bij de entree.

In Sint Jansklooster worden de creaties vanaf 12:00 uur verwacht. Vervolgens start om 14:00 uur de middagrondgang. De weersomstandigheden lijkt in ieder geval overdag gunstig te zijn. Vanavond kan mogelijk een bui vallen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice