28 april 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

40 teams strijden om prijzen bij Coop-open tennistoernooi

Geplaatst op: 29 augustus 2022

Foto: Henk Kuik

Tennisvereniging LTV-Zwartsluis hield afgelopen week het jaarlijkse Coop-open tennistoernooi. In totaal deden 40 teams mee aan het toernooi verdeeld over 7 categorieën. Naast de Sluiziger tennissers waren er ook veel deelnemers uit de regio.

Van maandag tot en met vrijdagavond speelden de deelnemers de poulewedstrijden. Regelmatig stonden er tot laat nog teams op de baan. Grote voordeel was dat het wat later op de avond een prima temperatuur was om te sporten. Op deze zwoele zomeravonden was het terras ook goed gevuld met supporters en deelnemers.

Dat de deelnemers aan elkaar gewaagd waren uitte zich in de wedstrijden die spannend waren en gelijk opgingen. Mooie partijen die regelmatig eindigen in het spelen van een beslissende tiebreak. Zaterdag 27 augustus was de finaledag. Opnieuw hielp het weer mee om er een heerlijke tennisdag van te maken en werden de duels op het scherpst van de snede beslist.

Winnaars van het toernooi:

Heren dubbel 6

Levi van Dijk en Joost Klaver uit Zwolle

Heren dubbel 7

Noah Emanuels en Robbert Koopman uit Zwartsluis

Dames dubbel 6

Marijke Falkema  en Marjet Pijlman uit Steenwijk

Dames dubbel 7

Sandra Bos en Nienke Schrotenboer uit Havelte

Dames dubbel 8

Edine Jansen en Ilse Pfann uit Meppel

Gemengd dubbel 5

Marijke Dijkstra en Theo Knoop uit Zwartsluis

Gemeng dubbel 7

Mike van der Haar en Celine Koekoek uit Kampen

Alle deelnemers die als eerste en tweede eindigden kregen uit handen van de organisatie een prijs, bloemen en de hartelijke felicitaties. De organisatie kijkt terug op een gezellig, gemoedelijke en sportief toernooi en bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, supporters en sponsoren voor hun bijdrage aan dit geslaagde toernooi.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice