1 maart 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Helmuth van de Belt nieuwe hoofdsponsor SVBS’77

Geplaatst op: 1 oktober 2022

Vanaf dit seizoen is Snackbar Van de Belt & Bar Café Bij Helmuth de nieuwe hoofdsponsor van voetbalvereniging SVBS’77. Dit sponsorschap is voor 3 seizoenen aangegaan. Een belangrijke stap voor SVBS’77, waar de hoofdmacht speelt op zaterdag in de 5e klasse G van de KNVB.

Hans van Dijk, voorzitter van SVBS’77, is blij: “Steun vanuit het bedrijfsleven is enorm belangrijk om onze sociaal-maatschappelijke rol op een goede manier te kunnen invullen hier op het dorp. Het is lastig om op een klein dorp als Belt-Schutsloot een vereniging in stand te houden. Wij zijn dan zeer verheugd met deze verbintenis.’

Helmuth van de Belt, eigenaar van Snackbar Van de Belt & Bar Café Bij Helmuth, vult aan: ’Naast de belangrijke rol die SVBS’ 77 vervult op Belt voor jong en oud, biedt de samenwerking mij ook een mogelijkheid om wat terug te doen voor de leden en dus ook voor het dorp. We moeten het met z’n allen doen en dit is mijn bijdrage aan de continuïteit van de leefbaarheid op het dorp.”

Helmuth gaat verder: “Mijn overgrootvader schreef al het Beltiger volkslied, dus de verbondenheid met het dorp zit me wel in de genen. Om op deze wijze de Beltiger voetbalclub een warm hart toe te dragen , ik doe het graag”

Zaterdag 1 oktober voetbalt SVBS ‘77 zijn eerste wedstrijd in het nieuwe tenue tegen SC Angelslo en heeft Helmuth een mooie bos bloemen in ontvangst mogen nemen voor zijn sponsorschap.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice