22 juni 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

ZvZ goed voor 15 PR’s en 13x eremetaal

Geplaatst op: 14 november 2022

Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) was zaterdag te gast op Urk voor een regionale 8-kamp. Met 10 zwemmers telt ZvZ helemaal mee in de regio. De 10 zwemmers wisten namelijk 15 persoonlijke records te zwemmers en ook behaalden ze 13 stuks eremetaal.

Onze jongste zwemmers Mirthe Halbertsma en Vayèn Meekhof waren goed voor 4 PR’s. Vayèn wist zilver de behalen op de schoolslag en goud op de vrije slag. Isis den Brok en Rosalina Dolstra zwommen ook beiden 2 PR’s. Rosalina werd 2de op de 100 meter vrije slag en 1ste op de 50 meter schoolslag.
Bij de jongens was Wessel Poelman ook in vorm en wist 2 PR’s te zwemmen die ook resulteerden in 2 zilveren medailles die hij na de wedstrijd in ontvangst mocht nemen. Voor Arthur Alberts was alleen de 50 meter schoolslag succesvol: een 2de plaats met een Persoonlijk Record.

Bij de jeugd kwamen Floor Rietman en Emmelien Smelt uit voor ZvZ. Beiden zwommen een PR op de 100 meter vrije slag en er was goud voor Emmelien. Ook de 50 meter schoolslag leverde Emmelien goud op. Tot slot kwamen Rick Smelt en Cas Kleinpenning op deze slagen uit. Voor Cas waren er 2 PR’s en een bronzen medaille op de vrije slag en voor Rick 2 gouden medailles.

Tot slot was er natuurlijk de estafette waarbij Cas, Wessel, Arthur en Emmelien de 3de plaats mee behaalden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice