26 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Active creations

Tandarts Geert van Geelen kondigt opvolgster aan

Geplaatst op: 29 november 2022

De tandartspraktijk aan de Kerkstraat.

Geert van Geelen stopt als tandarts. Per 1 januari draagt hij de praktijk over. De werkzaamheden worden voortgezet onder de naam ‘Mondzorg Zwartsluis’.

“Het is alweer 38 jaar geleden dat ik de praktijk van tandarts Schepman overnam. Achtendertig jaar waarin ik met veel plezier hier in Zwartsluis uw tandarts ben geweest. Het is nu inmiddels mijn beurt om het stokje over te dragen aan een opvolger”, schrijft Van Geelen.

De tandarts zal zijn praktijk per 1 januari overdragen aan mw. Ana Teresa Duarte. “Zij heeft al kennis gemaakt met de assistentes Karla en Marjon. Zij zien de komende samenwerking eveneens met vertrouwen tegemoet en daarmee blijven de vertrouwde stemmen aan de telefoon en gezichten aan de stoel voor u voor een groot deel hetzelfde”, aldus Geert van Geelen.

“Misschien goed te vermelden dat eventueel al geplande afspraken ongewijzigd blijven. Ik dank u hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen. Het ga u allen goed”, zo besluit Van Geelen in een brief naar al zijn patiĆ«nten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice