16 april 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Kerkproeverij in de Hervormde Kerk

Geplaatst op: 3 januari 2023

Het nieuwe jaar beginnen met een goed voornemen? Op 8 januari houdt de Hervormde Gemeente Zwartsluis een kerkproeverij. De kerkproeverij is een landelijk initiatief om mensen die weinig of niet vertrouwd zijn met de kerk de gelegenheid te geven om te proeven van het geloof.

Daarvoor zal een laagdrempelige viering worden gehouden die een goed beeld geeft van wat geloven inhoudt. Aan de leden van de kerkelijke gemeente wordt gevraagd om persoonlijk mensen uit te nodigen om bij deze viering aanwezig te zijn. De viering wordt gehouden op 8 januari om 10.00 uur in de Hervormde Kerk, Kerkstraat 31. Muzikale medewerking wordt verleend door de organist en zanggroep Daily Bread. Het thema is: Een nieuw begin. Na de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken met een appelflap. Iedereen is van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice