26 april 2024 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

Scheepswerf Geertman zoekt versterking op kantoor én de werf

Geplaatst op: 6 januari 2023

(Adv.) Scheepswerf Geertman in Zwartsluis zoekt naar uitbreiding van zijn team. Heb je altijd al een steentje willen bijdragen aan omvangrijke (scheeps)projecten? Op een levendige scheepswerf aan het Meppelerdiep, waar jong en oud werkt aan indrukwekkende binnenvaartschepen? Dan zijn de verschillende vacatures van Geertman, zowel op kantoor als op de werf, iets voor jou!

Financieel Administratief Medewerker

Op kantoor is Geertman op zoek naar ‘de spin in zijn administratieweb’. Je bent als Financieel Administratief Medewerker verantwoordelijk voor de financiële- en projectadministratie rond alle reparatie- en onderhoudsprojecten die het bedrijf uitvoert voor vrachtschepen, woonschepen en pleziervaartuigen. Vaak werkt Geertman gelijktijdig aan 10 verschillende scheepsprojecten, met een duur van 1 tot 8 weken.

Projectmanager Scheepsreparatie

Als Projectmanager Scheepsreparatie zet je je in voor de voorbereiding, organisatie en afronding van alle projecten. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider (eigenaar), die de werkzaamheden plant en de personeelsplanning doet, en een medewerker van de technische dienst/magazijn. Ter ondersteuning staan een boekhoudster en financieel administratief medewerker voor je klaar.

Dit is wat Geertman biedt

In beide functies kun je rekenen op een afwisselende baan in een hecht team. Op een inspirerende werkplek langs het Meppelerdiep krijg je alle mogelijkheden tot verdere ontplooiing. Maar ontvang je ook vertrouwen en een hoge mate van verantwoordelijkheid in het vele contact dat je hebt met klanten en leveranciers. 

Vacatures monteurs

Naast deze kantoorfuncties breidt Scheepswerf Geertman óók graag zijn team van monteurs uit. Als Elektromonteur Maritiem werk je in een klein team met ijzerwerkers en hydrauliekmonteurs. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de installatie, montage en het onderhoud van elektrotechnische installaties op en rond schepen. Verder zoekt Geertman een Allround Scheepsmonteur, die breed inzetbaar is voor verschillende scheepswerkzaamheden.

Wil je meer informatie over de vacatures bij Scheepswerf Geertman? Bezoek dan www.scheepswerfgeertman.nl, waar alle belangrijke informatie te vinden is onder het kopje ‘Vacatures’. Wil je eerst meer weten over dit mooie Sluziger familiebedrijf? Kijk dan op: www.scheepswerfgeertman.nl/over-ons.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice