28 april 2024 Gebruikers online: 62
Agenda
Active creations

Groeiend Winterieurs breidt dienstenpakket uit met elektratak

Geplaatst op: 16 januari 2023

(Adv.) Een kleine twee jaar geleden besloot Harm Winter zich met zijn bedrijf Winterieurs meer toe te leggen op de zakelijke markt. Sindsdien realiseerde hij meerdere droominterieurs voor bedrijven, scholen en overheidsgebouwen. Grotendeels eigenhandig! Daar waar zijn kennis stopte, schakelde hij specialisten uit zijn netwerk in. Nu de zakelijke aanvragen blijven groeien, zet Harm de volgende stap met de oprichting van een eigen elektratak.

ForTop, Active Creations, Hebo en Kindcentrum De Wijngaard. Zomaar wat voorbeelden van zakelijke interieurprojecten waar Winterieurs met pragmatisch en doordacht advies, heldere en toegankelijke coördinatie en ervaren en gedetailleerd vakmanschap een prachtig eindresultaat realiseerde. “Met de herinrichting van de winkel van Banketbakkerij Ekkelenkamp is de volgende opdracht alweer in volle gang”, vertelt Harm enthousiast.

Jouw interieuraannemer

Dat steeds meer ondernemers uit Zwartsluis en omstreken Winterieurs weten te vinden, sterkt Harm in de aanpak die hij hanteert. “Bij alle zakelijke projecten fungeer ik als interieuraannemer. Met Winterieurs neem ik de opdracht aan, denk ik adviserend mee en voer ik veel uitvoerend werk zelf uit. Maar voor specialistische werkzaamheden als installatietechniek doe ik een beroep op een vaste groep betrouwbare ZZP-ers.”

Nu de zakelijke opdrachten blijven komen, acht Harm de tijd rijp om met Winterieurs de volgende stap te zetten. “Met elektromonteur William ten Klooster heb ik nu een aantal projecten samengewerkt. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat William nu bij Winterieurs in loondienst treedt. Hij krijgt zijn eigen werkbus, volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen.”

Nog kundiger en flexibeler

De komst van zijn 20-jarige plaatsgenoot uit Zwartsluis maakt Winterieurs nog kundiger. “William volgde de opleiding Megatronica en rondt binnenkort de NEN 31340 cursus af. Met zijn komst spelen we in op de energietransitie die gaande is en waar onze klanten steeds meer waarde aan hechten.” Ook wordt Winterieurs nóg flexibeler. “Het specialisme elektratechniek hebben we nu in eigen huis. Dat maakt planningen veel eenvoudiger.”

Met ZZP-er Dimas Folkerts werkt Winterieurs inmiddels alweer vier jaar samen. Meerdere dagen per week huurt Harm zijn diensten in en fungeert Dimas als rechterhand. “We zijn met z’n drieën een ingespeeld team, waarmee we zakelijke interieurprojecten soepel en vlot laten verlopen. Geen interieurwens is ons te gek. Samen gaan we elke uitdaging aan. Waar nodig nog steeds met betrouwbare ZZP-ers die een toevoeging zijn op ons team.”

Meer weten? Ga naar www.winterieurs.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice