6 mei 2024 Gebruikers online: 48
Agenda
Active creations

Kaasboer Marco Beenen na 28 jaar venten in het zonnetje gezet

Geplaatst op: 22 februari 2023

Marco Beenen werd vanavond verrast door zijn vaste klanten en buren. Want na ruim 28 jaar venten met kaas, moet de 58-jarige ondernemer helaas noodgewongen stoppen met zijn werkzaamheden vanwege gezondheidsredenen.

Marco is eerlijk: liever werkte hij nog wat jaartjes door, maar helaas komt dat er niet van. Ondanks de minder mooie aanleiding, wilden zijn vaste klanten hem wél een mooie afsluiter aanbieden. Woensdagavond stonden tientallen mensen hem op te wachten in de Barsbeek. Met hartelijk applaus en vuurwerk werd Beenen daar onthaald, vergezeld door zijn opvolger: Marco van der Spoel.

De huis-aan-huis verkoper kreeg – hoe kan het ook anders – een kaasplankje overhandigd én een dinerbon van hotel Zwartewater. Beenen bedankt zijn trouwe klanten voor hun loyaliteit: “Heel hartelijk bedankt. Ik heb ook alle vertrouwen in mijn opvolger: hij heet ook Marco. Je herkent hem ook aan hetzelfde kapsel”, grapt Beenen. Samen met zijn vrouw Anja gaat hij nu genieten van de vrije tijd, zeilen is hun geliefde hobby.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice