29 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Plus Luuk Kleine maakt prijsaanduidingen in winkel digitaal

Geplaatst op: 25 februari 2023

(Adv.) Over ruim een week sluit de Coop de deuren. Volgende week wordt de geldautomaat weggehaald, deze komt niet meer terug zodra de winkel is omgebouwd tot Plus. Wat vanaf woensdag 29 maart wél mogelijk is, is betalen met een creditcard.

In de vernieuwde Plus komen ook nieuwe prijsaanduidingen. Luuk Kleine vertelt: “De productprijs is dan te zien op een digitaal scherm aan het schap. Op die digitale versie komt extra informatie te staan en kunnen we bijvoorbeeld vermelden als er een artikel in de aanbieding is. Als het bordje met daarop de prijsaanduiding rood kleurt, betekent dit dat er korting van toepassing is. Als het bordje zwart kleurt, hebben we het helaas tijdelijk niet op voorraad. Als het bordje wit is, hanteren we de reguliere prijs.”

Verder kunnen klanten ook komende week en na de verbouwing nog sparen voor glazen van Schott Zwiesel. Zoals eerder aangegeven komen er ook zelfscankassa’s. Dinsdag 7 maart 13:00 uur gaat de Coop op slot. De compleet vernieuwde Plus opent vervolgens op woensdag 29 maart om 09:00 uur de deuren. “Dat vieren we groot door 200 taarten weg te geven aan de eerste klanten die op 29 maart komen winkelen in de Plus. Daarnaast maken klanten kans op een minuut gratis winkelen én hebben we tal van mooie aanbiedingen”, vertelt Luuk Kleine.

“Zoals u in de winkel kunt zien: Jan blijft Jan en Yvonne blijft Yvonne”, besluit Luuk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice