1 maart 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Openingsmeeting bij Van Kesteren met vele sportieve en klassieke Renaults

Geplaatst op: 17 maart 2023

(Adv.) Bij Renault Van Kesteren in Kampen vindt zondag 2 april vanaf 13.00 uur de Openingsmeeting 2023 plaats. Het autobedrijf houdt dit bijzondere event met Alpine Renault Club Nederland, Club Renault Sportives, Renault Tuning Club en Club d’Anciennes Renault des Pays Bas.

Deze dag staat volledig in het teken van honderden sportieve en klassieke Renaults, waaronder de Renault 4 en 16 en Alpine A110. “Maar dit jaar hebben we een extra kers op de taart”, vertelt Wimfried van Kesteren. “Renault bestaat namelijk 125 jaar. Daar staan we op 2 april uitgebreid bij stil.” 

Dat gebeurt onder meer met een aantal zeer zeldzame vooroorlogse auto’s. “Daarnaast is ook de eerste Espace uit 1984 aanwezig”, vervolgt Van Kesteren. “De iconische aanjager van de MPV-rage, die midden jaren ‘80 ontstond en in de jaren ‘90 echt tot volle wasdom kwam. Ook de Renault 4CV is te zien; de eerste nieuwe Renault na de Tweede Wereldoorlog.”

Dit Renault-festival wordt jaarlijks georganiseerd door alle samenwerkende Renault Clubs en Van Kesteren Kampen. Het evenement geldt als de opening van het clubseizoen, geniet landelijke bekendheid en kan jaarlijks rekenen op vele honderden bezoekers. Van Kesteren is gevestigd aan de Kilbystraat 4 in Kampen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice