16 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Prijsvraag: hoeveel producten heeft de nieuwe Plus?

Geplaatst op: 17 maart 2023

(Adv.) In de anderhalve week dat de Coop gesloten is, zijn er al veel dingen gebeurd in de winkel. De nieuwe vloer voor de Plus is inmiddels klaar de verlichting is aangebracht en de koel- en vriescellen geïnstalleerd. Ook de kantine heeft de afgelopen week een metamorfose ondergaan.

Zaterdag wordt heel de winkel gereinigd als voorbereiding voor maandag. De resterende koelingen en alle stellingen worden die dag geplaatst. Naar verwachting komt dan woensdag de eerste vrachtwagen van Plus een lading met houdbare producten leveren.

De prijsvraag van deze week luidt: uit hoeveel producten bestaat het totale assortiment van de nieuwe Plus? Antwoorden kan men mailen naar prijsvraag.plus@gmail.com.

Het antwoord van de vorige prijsvraag: er lagen 15376 tegels in de Coop. De winnaars krijgen bericht zodat ze binnenkort hun gevulde boodschappentas kunnen ophalen. Op 29 maart gaat de Plus open. Dit alles onder het motto: Jan blijft Jan en Yvonne blijft Yvonne.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice