21 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Programma feestweek aangepast vanwege overlijden bestuurslid Friesen

Geplaatst op: 19 april 2023

Tot onze grote ontsteltenis vernamen wij dat maandag 17 april ons bestuurslid en penningmeester Peter Friesen geheel onverwacht is overleden. Na overleg met de familie Friesen zullen wij de feestweek, uit respect voor de nabestaanden, in aangepaste vorm door laten gaan.

De opening van de feestweek op vrijdagmiddag 21 april zal zonder de muzikale ondersteuning van Gaatze Bosma plaatsvinden. Tijdens de opening zal er een minuut stilte in acht genomen worden om Peter te herdenken.

Het volleybaltoernooi, mede georganiseerd door Pegasus waar Peter lid van is, gaat zaterdagmiddag niet door. Tijdens de kerkdienst in de tent op zondag zal er aandacht worden besteed aan het overlijden van Peter. Op maandag zal er rekening gehouden worden met de uitvaart van Peter en gaat s’avonds de bingo niet door.

We hopen op uw begrip en zien u alsnog graag vrijdag 21 april vanaf 16.00u in de tent aan de Berkenlaan.

Oranjevereniging Zwartsluis

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice