2 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

ZvZ promoveert na goed zwemseizoen

Geplaatst op: 24 april 2023

In zwembad Bestevaer in Genemuiden werd zaterdag deel 4 van de competitie gezwommen. Na de eerste 3 wedstrijden stond ZvZwartsluis tweede in de B-klasse. Een tweede plaats handhaven zou betekenen dat ZvZ kon promoveren naar de A-klasse.

Met maar 14 zwemmers ging ZvZ van start en werd er hard gestreden. Van de 28 starts werden 15 persoonlijke records gezwommen. Grootste verbeteringen van hun oude tijd waren er voor Floor Rietman en Rick Smelt op de 100m rugslag, voor Cas Klein-Penning en Rosa Visscher op de 200m schoolslag en voor Rosalina Dolstra op de 50m schoolslag.

De competitie werd afgesloten met een estafette van 8 keer 50m vrije slag. Tot de laatste seconde werd er gestreden wat resulteerde in een mooie 26,63 voor Rick.

In de loop van de zondag werd de uitslag van de competitie bekend en bleek dat ZvZwartsluis met een kleine groep zwemmers een prachtige prestatie heeft geleverd en promotie naar de A-klasse een feit is.

Het team van ZvZwartsluis bestond dit seizoen uit Arthur Albert, Marleen van den Berg, Isis den Brok, Ruben Buit, Rosalina Dolstra, Cas Klein-Penning, Wessel Poelman, Floor Rietman, Kim Schraa, Charlotte Smelt, Emmelien Smelt, Rick Smelt, Lise Visscher en Rosa Visscher.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice