19 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Duo Golden Oldies met muziek voor senioren in De Schans

Geplaatst op: 6 juli 2023

Foto: Jan van Kleef

Met het optreden van het Golden Oldies Duo was er woensdagavond 5 juli in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis een speciaal muziekprogramma voor senioren. De avond werd door stichting De Nieuwe Schans samen met de afdeling van De Zonnebloem georganiseerd.

Het dames duo Trea Staal en Mariske Hekkenberg zijn al jarenlang vriendinnen en zangcollega’s en hebben hun krachten gebundeld onder de naam Golden Oldies Duo. Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, is de basis voor het ontstaan van het duo. Ze treden regelmatig op voor luisteraars in zorginstellingen en verpleeghuizen. Het programma bestaat uit een muzikale reis die begint eind jaren dertig en eindigt in het heden. Allerlei hits komen voorbij met gezellige, mooie, soms ludieke verhalen, maar vooral herkenbare songs voor ouderen. Het zijn bekende liedjes in het Nederlands en een enkele keer in het Engels met een hoog meezing gehalte.

Erna Bood sprak het dankwoord uit aan het eind van een leuke en gezellige avond. Op woensdag 26 juli heeft de Stichting De Nieuwe Schans een boottocht georganiseerd en op woensdagavond 16 augustus komt het shantykoor De Stuwzangers uit Dalfsen naar De Schans voor een optreden.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice