6 december 2023 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Groep 8 beleeft onvergetelijk afscheid

Geplaatst op: 21 juli 2023

Deze week stond in het teken van het afscheid van groep 8 op de Wijngaard. Vorige week woensdagavond hebben de kinderen de musical opgevoerd voor de opa’s/oma’s en maandagavond waren de ouders aan de beurt.

Hierna was het officiële afscheid en het thema was Foute-Gala. De kinderen kwamen via de rode loper de school binnen en werden daarna toegesproken door de leerkrachten. Hierna was het tijd voor een gezellig feestje! Alles georganiseerd door fanatieke ouders. Dinsdagmiddag was de traditionele voetbalwedstrijd tegen de leerkrachten. Het was erg spannend en de eindstand stond na een halfuur spelen op 3-3.

Woensdagochtend was het tijd voor het ludieke afscheid. De kinderen gingen eerst op de fiets het dorp wakker maken. Blikjes, toeters, bellen en vooral heel hard schreeuwen. Lekker samen ontbijten en daarna een vossenjacht voor de andere kinderen van de school. Aan het einde van de ochtend werden de kinderen van groep 8 d.m.v een stormbaan de school uitgezet. Het was een groot succes. De kinderen hebben genoten! Klaar voor een nieuwe stap op het voortgezet onderwijs.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice