19 mei 2024 Gebruikers online: 51
Agenda
Active creations

Lens Nekeman 40 jaar het gezicht van Interfloor

Geplaatst op: 28 juli 2023

Vandaag vierde Interfloor tapijt en vinyl het jubileum van Lens Nekeman, die maar liefst 40 jaar bij de zaak is. De viering van het 40-jarig jubileum van Lens Nekeman was een feestelijke gelegenheid. Het kantoor en de fabrieksvloer waren versierd ter ere van deze bijzondere mijlpaal. 

In oktober staat er een groots feest gepland, waarbij het jubileum van Lens Nekeman samenvalt met een ander bijzonder jubileum. Bas Zielhuis, die al 25 jaar bij Interfloor in dienst is, zal ook geëerd worden tijdens dit evenement. Het belooft een onvergetelijke viering te worden, waarbij de jarenlange toewijding van beide werknemers centraal zal staan.

Het bijzondere aan dit jaar is dat er niet alleen meerdere jubilea zijn, maar ook dat er jubilea zijn van personeelsleden die een aanzienlijk aantal jaren bij het bedrijf hebben gewerkt. Dit toont de sterke bedrijfscultuur van Interfloor en het vermogen om talent aan zich te binden en te behouden.

Vanaf zijn start als 20-jarige in 1983 heeft Lens meerdere economische crises doorgemaakt, maar heeft hij zich altijd weten te handhaven en heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het bereiken van de marktleiderspositie van het bedrijf. Een andere opvallende ontwikkeling binnen Interfloor is dat de dochters van Lens Nekeman inmiddels ook hun weg hebben gevonden binnen het bedrijf. Naast zijn indrukwekkende 40-jarig jubileum is Lens ook trots op het feit dat zijn dochters hun interesse hebben getoond in het voortzetten van de familieband met het bedrijf.

Beide dochters hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen en zijn nu actief betrokken bij verschillende aspecten van het bedrijf. Lens kijkt met veel vreugde en trots toe hoe zijn familie betrokken raakt bij het voortzetten van het succesverhaal van Interfloor.

Met de combinatie van ervaren werknemers en jonge talenten die deel uitmaken van de Interfloor-familie, is het bedrijf goed gepositioneerd om toekomstige uitdagingen aan te gaan en voort te bouwen op de reeds behaalde successen. Het 40-jarig jubileum van Lens Nekeman staat daarmee ook een symbool van continuïteit en groei voor Interfloor als geheel.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice