6 december 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

DESZ uit bekertoernooi geknikkerd door Olympia

Geplaatst op: 11 september 2023

foto: Henk Kuik

DESZ is zaterdagmiddag uitgeschakeld in het bekertoernooi door buurman Olympia’28. Thuis verloor de ploeg met 1-3 van de Hasselter formatie. De Olympianen kwamen al direct goed uit de startblokken. In de vierde minuut lobte Wouter Linde de bal over DESZ-keeper Westhuis.

De thuisploeg krijgt vervolgens grote kansen op de gelijkmaker maar verzuimt te scoren. De Hasselters vinden na een half uur wel opnieuw het net van de tegenstander. Brian Snijder schiet raak namens de groen-witten en bepaalt daarmee ook de ruststand. In de 53e minuut komen de Sluzigers terug in de strijd met de 1-2. Danny Moorman knalt de bal via de paal in het doel van de tegenstander. Olympia trekt uiteindelijk toch aan het langste eind. In blessuretijd is het opnieuw Snijder die scoort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice