22 juni 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Schans kan nieuwe tuinzit creëren dankzij opbrengst zomerfeest

Geplaatst op: 12 september 2023

(Ingezonden) Met echt zomers weer en muzikale ondersteuning van de Kolksluuszangers, hadden wij afgelopen zaterdag ons zomerfeest. Wat fijn om zoveel mensen bij elkaar te zien en wat was het gezellig!

We willen heel graag bedanken;

Verzekeringsmaatschappij NH1816 en Boudesteyn, zelfstandig adviseur Regiobank Zwartsluis voor oa de kramen en de lekkere petit fours en bedankjes voor de onmisbare “helpers” van vandaag, maar vooral ook voor de mooie cheque die wij mochten ontvangen van maar liefst €1000,00. Ook bedanken we de vrijwilligers en collega’s die hebben geholpen en de ondernemers en Welfare-dames die mooie prijzen voor het rad van fortuin ter beschikking hebben gesteld en die aanwezig waren. Ook een woord van dank richting debewoners die zo goed hebben geholpen mooie dingen te maken die verkocht konden worden.

Tevens bedankt de organisatie de boeken-dames die de hele middag boeken en mooie puzzels hebben verkocht en die aan het eind van de middag kwamen vertellen dat de opbrengst hiervan naar ons mooie doel mag gaan En natuurlijk niet te vergeten alle gezellige mensen die er bij waren en die ervoor hebben gezorgd dat het meer dan een geslaagde dag is geworden, bedankt dat jullie er waren.

Misschien hebben jullie het al gehoord, maar de opbrengsten van zaterdag willen we gebruiken om een mooie tuinzit te creëren aan de achterzijde van de Schans. Daarom zijn we nog blijer om te kunnen vertellen dat we, inclusief de mooie cheque, bijna €2000 hebben opgehaald!

Niet alles wat onze lieve bewoners hebben gemaakt voor het zomerfeest is verkocht en daarom staat er vanaf maandag een tafel in de hal met deze mooie spullen er op. Alle beetjes helpen en daarom zou het heel leuk zijn als daar nog wat van verkocht wordt. Bij de receptie kan dan betaald worden.

Nog 1 laatste dingetje: alle verstopte tegoed bonnen die we afgelopen week hebben verstopt zijn ingeleverd, dus er is heel goed gezocht. Ook dat maakt ons blij!

Tot volgend jaar!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice