21 mei 2024 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Wie vult onze bus?

Geplaatst op: 14 september 2023

(Adv.) Scheepswerf Geertman in Zwartsluis zoekt naar uitbreiding van zijn team. Draag bij aan omvangrijke (scheeps)projecten op een levendige scheepswerf aan het Meppelerdiep. Hier werkt jong en oud aan indrukwekkende binnenvaartschepen.

Elektromonteur Maritiem

Weet jij alles van elektrotechnische installaties van schepen? Wil je werken in een klein team met ijzerwerkers en hydrauliek monteurs? Overleg je liever met de klant dan aangestuurd te worden door een planner of tekening? Dan ben jij de Elektromonteur die Scheepswerf Geertman BV zoekt!

Je bent verantwoordelijk voor de installatie en montage van elektrotechnische installaties op en rond de schepen van onze klanten. Bijvoorbeeld het maken van extra alarmen op bestaande stuurwerkinstallaties of het installeren van nieuwe generatoren. Je pleegt onderhoud aan bestaande elektrotechnische installaties en wanneer er een storing plaatsvindt, los je deze op. Je werkzaamheden doe je niet aan de hand van een werktekening, maar in overleg met de klant en je collega’s Je adviseert de klant en met jouw kennis en oplossingsgerichtheid kom je tot het beste resultaat.

Dit is wat Geertman biedt

Bij ons kan je rekenen op een afwisselende baan in een hecht team. Op een inspirerende werkplek langs het Meppelerdiep krijg je alle mogelijkheden tot verdere ontplooiing. Maar ontvang je ook vertrouwen en een hoge mate van verantwoordelijkheid in het vele contact dat je hebt met klanten en leveranciers. En natuurlijk je eigen frisse bedrijfswagen die je tevens kunt gebruiken voor woon-werk verkeer.

Vacature BBL

Naast deze functie is Scheepswerf Geertman óók op zoek naar een BBL-er. Je leert dan alle facetten van de techniek. Geen seriewerk, alle klussen zijn uniek. Hierom ben je betrokken bij het werkoverleg, de mallen maken, het snijden, het plaatsen aan boord en het aflassen van de werkzaamheden.

Wil je meer informatie over de vacatures bij Scheepswerf Geertman? Bezoek dan www.scheepswerfgeertman.nl, waar alle belangrijke informatie te vinden is onder het kopje ‘Vacatures’. Wil je eerst meer weten over dit mooie Sluziger familiebedrijf? Kijk dan op: www.scheepswerfgeertman.nl/over-ons.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice