21 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Altijd gezellig met muziekband Las Paljas in De Schans

Geplaatst op: 15 september 2023

De regionale muziekband Las Paljas is een graag geziene gast in Woonzorgcentrum De Schans te Zwartsluis. Donderdagavond 14 september verzorgde de regionale muziekband weer een optreden.

Secretaris Jan Kootstra sprak een welkomstwoord aan de muzikanten en de aanwezigen. Hij wees op het geslaagde zomerfeest van De Schans afgelopen zaterdag 9 september. Uit donaties en verkoop van onder andere koeken, boeken en zelfgemaakte artikelen was de opbrengst voldoende voor een nieuwe tuinset.

Las Paljas met zangeres Jeanette den Ouden, had een gezellig programma samengesteld. De muziekband geeft met zang en muziek in veel woonzorgcentra optredens gericht op senioren met bekende meezingers. Het was in De Schans niet anders. Liederen ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Paloma Blanca’ en ‘Blue Spanish Eyes’ kwamen voorbij. Trompettist Eef Witteman zorgde voor de humoristische verbindende teksten. Rond negen uur werd de avond afgesloten.

Woensdagavond 27 september aanstaande is er om half acht een optreden van de Altiband uit Meppel en omstreken. Een muziekgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners en senioren zijn weer van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice