14 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Klusploeg DESZ zoekt versterking

Geplaatst op: 18 oktober 2023

Een vereniging draait op vrijwilligers. Ook voetbalvereniging DESZ kan niet zonder de hulp en inzet van deze vrijwilligers. Een van de onmisbare schakels is het Klusteam dat elke vrijdagmorgen al vroeg actief is om het sportpark en de velden klaar te maken voor een nieuwe speelronde.

Oud-spelers, dorpelingen en fans vormen deze trouwe vrijwilligersgroep. Stuk voor stuk mensen die DESZ een warm hart toedragen. Ieder heeft zijn of haar specialisatie en helpt elkaar met klein en groter onderhoudswerk. Aan het eind van de ochtend ziet Sportpark De Cingellanden er weer spik en span uit. Een Klusteam om trots op te zijn!

Een aantal trouwe vrijwilligers heeft de laatste jaren door gezondheidsproblemen noodgedwongen het Klusteam moeten verlaten. Het team is kleiner geworden en de belasting daarmee zwaarder. Kortom: het team heeft extra hulp nodig!

Het Klusteam staat voor actief bezig zijn maar ook voor gezelligheid en vriendschap. Waardering voor het feit dat je met jouw inzet iets nalaat voor toekomstige generaties. Een goed onderhouden sportpark waar leden en bezoekers onbezorgd kunnen genieten van voetbal! Iets voor u/ jou?

Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Atze ten Klooster (06-30750479) of kom gerust op vrijdagmorgen een keer langs op ons Sportpark om kennis te maken en met eigen ogen te zien wat het inhoudt om actief te zijn bij het Klusteam.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice