16 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Op ontdekkingsreis in de wereld van rum

Geplaatst op: 23 oktober 2023

Na een succesvolle whiskyproeverij in 2022 heeft Sluuspoort opnieuw een proeverijavond in het activiteitenprogramma opgenomen.  Dit keer staat rum centraal. Ook nu is weer samenwerking gezocht met Jelrik de Gast van de lokale slijterij Mitra. Hij is bereid gevonden met de ‘proevers’ van Sluuspoort op avontuur te gaan en een ontdekkingstocht in de wereld van rum te houden. Deze reis vindt plaats op woensdag 8 november en begint om 19.30 uur, Sluuspoort is open vanaf 19.00 uur.

We kennen allemaal wel de bekende rums die bijvoorbeeld in de cola gaan, maar op het gebied van rum is er zo veel meer te ontdekken dan alleen de mixers. Want wat is rum eigenlijk? Hoe wordt het gemaakt? Hoe drink je het en wat voor verschillen zijn er allemaal? Ontdek het op deze rumproeverij waarin er vijf klasse rums worden gepresenteerd uit verschillende landen en werelddelen.

Opgeven is mogelijk bij Mitra de Dokter aan de Schoolstraat in Zwartsluis of door een aanmelding te sturen naar zwartsluis@mitra.nl.

Voor meer informatie: www.sluuspoort.nl/agenda. De deelnamekosten bedragen 30 euro p.p.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice