19 mei 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Lens Nekeman en Bas Zielhuis vieren jubileum bij Interfloor

Geplaatst op: 31 oktober 2023

Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag voor het team van Interfloor. Een groot feest van erkenning werd gehouden voor Lens Nekeman en Bas Zielhuis. Lens Nekeman vierde zijn 40-jarige jubileum als directeur van Interfloor, terwijl Bas Zielhuis zijn 25-jarig dienstverband bij het bedrijf vierde. Het evenement vond plaats in het majestueuze Paleis Old Ruijtenborgh in Vollenhove, te midden van collega’s en oudgedienden.

Lens Nekeman begon zijn reis bij Interfloor vier decennia geleden en heeft het bedrijf zien groeien en bloeien onder zijn leiderschap. Zijn toewijding en visie heeft Interfloor nog verder doen groeien tot toonaangevend marktleider in de vinyl- en tapijtindustrie. Bas Zielhuis, met 25 jaar dienst, heeft eveneens een opmerkelijke bijdrage geleverd aan Interfloor. Zijn betrokkenheid en expertise hebben bijgedragen aan de doorontwikkeling binnen de stalenproductie van Interfloor.

Bas is een zeer waardevolle kracht binnen het Interfloor team en heeft in die 25 jaar ruim 1 miljoen stalen van Interfloor in handen gehad. Het jubileum werd gevierd in stijl bij Paleis Old Ruijtenborgh, een historische locatie die perfect past bij de betekenis van deze mijlpalen. Tijdens het evenement werden beide jubilarissen geprezen voor hun inzet, loyaliteit en bijdragen aan Interfloor. Er werd gespeecht, teruggeblikt, gegeten en gedanst met collega’s en oudgedienden.

Het onderstreept de waarde van langdurige toewijding binnen een succesvol bedrijf als Interfloor. En dit wordt volgend jaar wederom bevestigd met maar liefst 5 soortgelijke jubilea.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice