25 juli 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Klaas Beens boordevol met mooie muziek in De Schans

Geplaatst op: 15 november 2023

foto: Jan van Kleef

Het eerste nummer ‘Take me home, country roads’ van John Denver was meteen al een voltreffer voor het optreden van Klaas Beens woensdagavond 15 november in De Schans. Een lied dat de meesten van de aanwezigen nog wel kennen. Zo klonk de hele avond vooral muziek uit de zestiger en zeventiger van de vorige eeuw. De troubadour wist de senioren uit Zwartsluis prima te vermaken en zorgde voor vrolijke gezichten. De gitarist heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire, dat iedereen die het wil kan meezingen.

Klassiekers van The Cats, The Beatles, Johnny Cash en Simon & Garfunkel, maar ook Nederlandstalige liedjes van Boudewijn de Groot zorgden voor een avond boordevol met mooie muziek. Velen uit Zwartsluis en Genemuiden kennen Klaas Beens ook als oud gitarist van de legendarische en roemruchte plaatselijke bands ‘Freddy en Firestones’ en ‘The Mops’. Eerder dit jaar had Beens een bijzonder optreden in Barneveld. Daar speelde hij met beiaard Boudewijn Zwart ‘Gouwe Ouwen’ in de toren van de Oude Kerk. Het werd een ‘top-concert’.

Ruim over negen uur werd het gewaardeerde optreden in De Schans afgesloten met ‘Droomland’ en een warm applaus. Op donderdag 30 november De Jonkvrouwen uit Zwolle voor een optreden naar het Woonzorgcentrum in Zwartsluis. Aanvang half acht. De bewoners en senioren zijn van harte welkom.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice