1 maart 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Kerstbomen weer onderweg naar Van den Berg

Geplaatst op: 21 november 2023

(Adv.) Voor het zesde jaar op rij kunnen Sluzigers een prachtige kerstboom uitzoeken bij Van den Berg de Grote Kranerweerd. De bomen komen vrijdag binnen en ook dit jaar is het aanbod weer gevarieerd en voordelig.

“De bomen komen deze week weer vers van het veld. We hebben dit jaar twee soorten fijnsparren: picea abies en de omorika. Daarnaast is er ook een mooi assortiment nordmannen ingeslagen”, vertelt Geert.

Wat de verkopers opvalt is dat mensen vooral hoge kerstbomen willen hebben. Veel Sluzigers nemen geen genoegen meer met een boompje waarvan de piek net boven het bankstel uitkomt. Om die reden heeft Van den Berg in september veel bomen besteld van een wat groter formaat. “Maar daarnaast hebben we voor de liefhebbers ook kleinere boompjes in het prijssegment vanaf 10,00 euro”, melden Geert en Josien.

Wie een boom komt uitzoeken aan de Grote Kranerweerd hoeft niet in te zitten over vervoer van de groene huisvriend. Het familiebedrijf heeft namelijk een bezorgservice in het leven geroepen die de bomen bij Sluzigers aan huis levert. “Met of zonder kluit, afhankelijk van de wens van de klant”, vult Josien aan. “En in onze winkel verkopen we eventueel ook nog lichtjes.”

Uit het verleden blijkt dat men steeds eerder de boom in huis haalt, dus wie ruime keuze wil hebben kan de komende dagen al een boom aanschaffen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice